Lúzerek! – nézzétek meg ti is, milyen volt ez az évetek

(Corotnak és Orsolyának)

TollamPapírom, nézd meg, milyen volt az éved!

luzer

January to February

Sietős reggelek

002

luzer5

February to March

Életmódváltás on! Mától nincs több büfés szendvics reggelire! Egészséges reggelit készítek itthon, és alufóliába csomagolva viszem magammal. Vagy nem?

020

March to April

Az egészséges reggeli nem jött össze, de nem csüggedek. Nincs több ebédrendelés, tavasz van, termelőin vásárok, és finom ételeket készítek magamnak esténként.

391

Sajnos ez odakozmált! 😦 Rohadjon le az összes répa és karalábé!!!!

027

April

Nem gond, optimista vagyok. Itt a virágok ideje, kell egy kis vidámság és dekor a lakásba. Éljenek a holland tulipánok! Én már érzem a tavasz illatát!

(Sajnos, ő nem érezte, és feladta pár óra után. :()

004

luzer5

May

Szuper országban élünk! 🙂 Vigyáznak rám, így ha menetiránnyal szemben parkolok, gyorsan figyelmeztetnek.

büntetés

June

Bahamák!! Yesss!

(Igaz, nem én voltam ott, hanem egy barátnőm, de azért kitettem borítóképnek, mert olyan szép. Nem?)

baha7

June to July

Végre egy kis siker!

(Meg is osztom gyorsan facebookon, de nem írom ki, minek örülök, hadd gondolkodjanak! Főleg a volt pasim, akinek két hete volt az eljegyzése.)

sometimes-you-win-sometimes-you-learn

July to August

Nyaralunk!

(Persze, csak a Mátrában, de az nem látszik  a képen. És kivel futunk össze az erdő közepén? Nem egy jóképű túrázóval… hanem egy kibaszott “falu bolondja” bohóccal.)

mátra2014 002

Relax!!

(Mondjuk, megint csak itthon és vidéken, ráadásul egyik este tök egyedül maradtam éjszakára egy világvége faluban.)

010luzer5

September to December

Látjátok? Én egy sikeres és elfoglalt nő vagyok!

(Az írónő alkot c. kép – Két hete nem láttam embereket, de legalább jó a borom.)

az írónő 001

Reggeli gyors hajmosás, amikor is annyira sietek, hogy a hajszárító helyett a turmixszal akarok hajat szárítani.

turmix 001luzer5

Karácsonyi készülődés…

(…avagy az ehetetlen, kőkemény mézes kalácsok esete a keserű cukormázzal és a bloggerrel. A tepsit sikerült úgy betennem a sütőbe, hogy annyira beleszorult, hogy majdnem szét kellett bontanunk a tűzhelyet, hogy ki tudjuk szedni belőle. Apám és  bátyám 15 perces kemény izommunkával rángatták ki végül. Ugye, milyen szépek?)

kari2014 001

Cseeendes éj…

(…a csillagszóró és a dísz véletlen találkozása a karácsonyfán.)

004

Találkozunk 2015-ben is!

luzer3

tollam

 

(Az évösszegző, pesszimista hangvételű bejegyzésem alatt kezdünk el arról beszélgetni, hogy többen nem éltünk a facebook “Gizike, nézd meg, milyen volt az éved” című évösszegző lehetőségével. Ez arra jött létre, hogy megmutassuk, milyen szuperül telt 2014, ti. bejártuk a világot, spéci helyeken vacsoráztunk, szépek voltunk meg sportosak, különleges embereket ismertünk meg, miközben a munkánkat is imádtuk, és hetente volt hüvelyi orgazmusunk, a gyerekeink pedig tündériek, a pasink meg úgy tökéletes, ahogy van.

A téma kapcsán megbeszéltük, hogy kellene egy lúzerek rovat itt, a blogon. Ez volt az első rész, legyen-e folytatás?)

Reklámok
tollampapírom névjegye (162 Bejegyzés)
Írni jó, többet az ügyről elmondani nem tudok.

33 hozzászólás Lúzerek! – nézzétek meg ti is, milyen volt ez az évetek bejegyzéshez

 1. Haha.. tehát.. sietős reggelek, sajna, nem készítettem fotót, mert éppen a guta elől menekültem, szóval olyan hajnali fél kettő körül botorkálok a konyhában, már várnak rám a kapu előtt, hogy menjek melózni, és teljesen spontánul megtaszajtottam a könyökömmel egy üveg házi olívaolajat (sötétzöld, sűrű mennyeiség), amit olasz barátaimtól kaptam és ott álltam az üvegszilánkok és a lassan terjedő olaj közepén mezítláb a hideg kövön, rokolyában… eleredt a könnyem, sirattam az olajat és magamat.. és zárásnak pedig 31-én feltettem egy minestrone szerű isteninek elképzelt zöldséglevest, alaplével, angol zellerrel, cukkinivel satöbbivel, egy órahosszáig pucoltam szeleteltem vagdostam és feltettem a gázra, alágyújtottam, eldőltem egy pillanatra, na most átaludtam a leves készültségi majd tönkremenési fokozatait a szilveszter éjszakájával együtt… főzeléknek még elmegy :DDD
  Szerintetek beszállhatok a főlúzer-versenybe???
  Mindenképpen legyen folytatás, én pl. most kihagytam az évi pasi-lúzerségeimet… :DDD

  • Azt még muszáj, hogy Karácsony előtt ment tönkre a kazán, három nap meleg víz és fűtés nélkül, valamint dugulás, két napig se vécélehúzás, se semmi, feltúrták az udvart, betont és falat törtek, sár és kosz mindenütt, és ennek a koronázása volt a zöldségleves.. 🙂

   • Ez így együtt olyan mutatvány, hogy beveszünk a csapatba, köztünk a helyed! (Hm, most meghoztad a kedvemet a minestronéhoz, csinálni is fogok a napokban, ha nem felejtem el. )
    A karácsonyi dugulás azért ultra durva, régen nálunk is volt, mármint a szüleimnél.

 2. Boldog Uj Evet neked !

 3. Szerintem legyen “lúzerek” rovat, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül…. neveznék mondjuk azzal, hogy egyik nap kifordítva vettem fel a pulcsim, és úgy mentem be dolgozni; csak valamikor dél körül vettem észre. Szerencsére fekete, ezért másnak nem tűnt fel (ha mégis, nem szóltak), de magam előtt azért égett az arcom.

  • Hát, ezen most nagyon jót nevettem, Holdviola!

   Egyébként én is szoktam ilyen helyzetbe kerülni, és nem értem, miért nem szólnak. Pl. múltkor is az asztalomnál ülve fogtam fel a hajamat, de úgy, hogy lett a fejem búbján egy ilyen pukli. Nehéz elmagyarázni írtásban, olyan, hogy kiáll a hajad a fejed tetején, de nagyon. Egyik kollégám sem szólt, hogy igazítsam meg. Most vagy nem érdekli őket, vagy máskor is szoktam kócos lenni, és ezért nem szóltak.

   • Ó, pupos hajam nekem is volt már, amióta pedig rövid, elfeküdt is, amit nem vettem észre, hátul szamárfül. Szerintem sokan azt hiszik, a diszkrét félrenézés és elnézés a helyes ilyenkor, pedig szerintem az udvarias figyelemfelhívás jótékonyabb lehet. Én legalábbis szívesebben vettem volna, ha szólnak, mintha úgy csinálnak, mintha minden rendeben lenne.

    Amúgy volt ettől durvább is. Pár éve felhívtak a munkahelyemen, hogy soron kívül szükség lenne arra, hogy bemenjek a véradó állomásra vért adni, mert egy csecsemő bajban van. Dobtam le a tollat és szaladtam nyilván, nagyon izgultam. Dolgom végeztével pedig vissza a munkába persze. Ismét belépve az irodaépületbe a biztonsági őrök tették fel nekem a kérdést, nem akarom-e levenni a lábamról a kék zacskómamuszokat, amik bár nagyon csinosak, nehogy elcsússzak benne. Ekkor vettem észre, hogy bizony rajtam maradtak a véradóállomáson kapott világoskék “cipők”. Az autómig úgy 300 métert (városközpont), majd az autómtól az irodába további kb 100 métert sétáltam bennük világ nevetségére. Hát… Szórakozottság “rulez” 😦
    🙂

    • Én egyszer, régen szedres vodkától lila szájjal (de több centi vastagon fedte be a szám környékét) és fejjel mászkáltam egy órán keresztül egy buliban, mire valaki szólt, hogy nem ártana megmosni a fejemet.

   • Meg sokan azt gondolják, hogy illetlen ilyesmiért szólni, vagy megszégyenítő annak, akit figyelmeztetnek, vagy ilyesmi.

  • Nálam ezek a szürke hétköznapok, a lúzerség kategóriába se sorolnám! XD

 4. XD Szedhetnél klubtagságit, szerintem jól menne az üzlet.

  Nekem év közben kellene listát készítenem, mert utólag alig emlékszem a félrelépéseimre. De tudom, hogy rendszeresen égetem meg a kezem, a lábam pedig mindig tele van kék foltokkal, most meg pláne, hogy lezúgtam a lépcsőn (ez utóbbival ünnepeltem meg a 2014-es évet!). Holdviola a pulcsiját vette fel fordítva, én a bugyimat szoktam, de legalább azt rajtam kívül nem látja senki. A cipőm sarkát is gyakran elhagyom anélkül, hogy észrevenném. Én papírral is el tudom vágni az ujjam és előszeretettel öntöm le magam vízzel és egyéb folyadékokkal (mint leves, tea és stb).

  Egyébként alufólia-bontásban én is jó vagyok, előfordul hogy földhöz is vágom, de egyszer még azt is megérem, hogy jól megtaposom. Virággondozásban is profi vagyok, ezért nincs a közelemben semmiféle zöld színű gaz. Nyaralni… öööö, már nem is emlékszem mikor voltam utoljára, de minden szeptemberbe elmehetek szüretelni és gyönyörködhetem a csendes, “őszülő” szőlősorokban. Kivételesen ebben az évben nem törtem karácsonyfa díszt, de a karácsonyfa leszedése még hátravan, szóval….. Ja, és idén ultrarövidre vágattam a hajam, azt mondták többet ne tegyem, kell ehhez még valamit hozzáfűznöm?!

  • Nem, ehhez már nem. 🙂 Én is leöntöm magamat napi szinte, mindent kiborítok, és nincs virág a lakásban. Egy ideig próbálkoztam, de aztán feladtam. Jobb így mindenkinek.

   Lúzer Fc – kicsi a visszhangja ennek a posztnak. Csak mi vagyunk hárman ilyenek, vagy nem vállalják az emberek?

   Corot, jövő nyáron elhívlak nyaralni a szüleimhez, elviszlek Tokajba is! Csinálunk majd jó képeket a fb-ra.

   • Oké, de akkor annyi képet kell csinálnunk, ami egész évre kitart, minden hónapra jusson minimum egy. Jelenleg csupán két fényképem van fb-on, azokat is kb. 2-3 éve raktam fel és legyünk őszinték, még a facebook sem elég penge ahhoz, hogy két képből összerakjon 12 hónapnyi boldogságot.

 5. köszönöm – az ajánlást is 🙂 nagyon jó lett, lehet, ma este én is csinálok egy kisgyerekes lúzeranya verziót 🙂

 6. tetszik, jelentkezem a klubba 🙂

 7. “Reggeli gyors hajmosás, amikor is annyira sietek, hogy a hajszárító helyett a turmixszal akarok hajat szárítani.”
  Lehet, hogy gyorsdauernak jó lett volna?

 8. Egyik ismerősömnek az ilyen gyönyörű évösszefoglaló ajánlójában a FB kitette az összetört kocsijának fényképét, nyilvánosan. Ez volt az a pont, amikor elégedetten hátradőltem, és azt mondtam, hogy ehhez képest nekem nem is volt olyan rossz évem.

 9. Legyen még lúzer-sorozat! 🙂
  Amúgy olvastam egy cikket arról, hogy az volt a jó ebben az évösszegzős-ötletben, hogy szembesítette az embereket azzal, mennyi marhaságot/intim dolgot képesek posztolni a netre – amit később nem is látnak szívesen viszont. Nem tudom, ki mit tanult belőle 🙂

  • Oké, lesz még ilyen írás a nagy érdeklődésre való tekintettel.

   Érdekes, mert én pl. nagyon kevés dolgot osztottam meg képek formájában. Egy családi nyaralást, egy esküvőt és a keresztlányommal kapcsolatban párat fotót.

1 visszakövetés / visszajelzés

 1. Remek év volt! Köszönöm, hogy te is a részese voltál. | Tokánszky Vándorcirkusz

Szerinted? (Az első hozzászólást megnézem megjelenelés előtt, utána szabadon írhatsz.)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: